Hétlövet

A Dunaújvárosi Hírlapban tizenegy évig futott rovat folytatódik…


01 április
45komment

Alig hitted, mi?

............ (azaz Gyík 12 pontya)

............ (azaz Gyík 12 pontya)

Mert ez soha nem tud nyugton ülni a seggén! Jön, vés, aztán lesi a donate gombot. Abból áll az élet? Meg aztán itt van a folyamatos inzultálás is. Nehogy azt hidd, Picimotoros, hogy mindenen átléphetsz, ami alacsonyabb nálad néhány centivel! Én se ma kezdtem!

A független Gyíkosok ma megtaláltak! Én már régen tudtam, amit te ma álmos, könnyes szemekkel, félig elborult aggyal próbálsz megérteni: ITT VAGYOK! És igen, visszamenőleg is minden cikk szerzője: ÉN VAGYOK!!! Ha nem hiszed, lapozz!

Elvesszük a motorod, elvisszük a mosolyod és a csajodat is

Elvesszük a motorod, elvisszük a mosolyod és a csajodat is

Elég! Annyi helyen hallom ezt mostanában, hogy nekem is kedvemre való ez a pillanat. Itt állítsuk meg a grafománia terjedését, emberek! A honlap irányítása gyíkosabbik kezemben van, és nem félek használni azt céljaim elérése érdekében! Mert nekem vannak céljaim!

Hirdetés

Mit kaptatok eddig a Bodától? Persze, most hallgat mindenki, mert „óh, de jó is volt kicsit kacagni”, miközben a sorok között ott rejtőzködtek az acéltalan, indulattalan, festetlen, mondhatnám, de nem teszem, hogy megkomponálatlan szavak. Nem veszitek észre?! Csak az a kurva pénz!

Bedarálunk a lecsóba, BA!!!

Bedarálunk a lecsóba, BA!!!

Meg a mások megbántása. A Gyíkokat eltiporni nem fél, s akkor sem áll ellen önmagának, amikor hátsó, megbújtatott sorai közt tesz megjegyzéseket olyan dolgok irányába, amik izé! Ez kell?! Nem! Nem kérjük ezt tovább!

Ma bebizonyítjuk, hogy nem vagyunk egyedül a grafománia ellen! Nem kérünk az üres betűhalmazokból! Nem nézzük tétlenül, ahogy elhalad mellettünk a nagy, hülye, piros (PIROS!) motorján! Elég! Állítsátok meg Bodát! Én már letettem valamit az asztalra. Hova is tettem? Majd ha meglesz, megmutatom, de nem is ez a lényeg!

Barátaim! Ti, akik azt gondoljátok, hogy ez normális: hát nem! Ti nem vagytok arra ítélve, hogy ezt kelljen minden áldott nap olvasni! Lesz majd itt ennél sokkal jobb! Például receptek. Igen, receptek! Mert abban hol a sok betű? Nah, hol? Igen, ott: a sütőporban, az élesztőben és magában az éltető kenyérben! Én sütöm, mi sütjük. Lassan, szépen, nem kapkodva, nem vagyunk mi betegek. Nem azért csináljuk, hogy a donate, vagy mi jöjjön! Ugye? Nem! Elég! Én már megtettem, amit kell! És Te? Jössz velem az úton?

Ne törődjél semmivel, egyél gyíkot kiflivel...

Ne törődjél semmivel, egyél gyíkot kiflivel...

Nem kell nekünk üres történet, ugye? Szépen receptezünk egymásnak, oszt jó napot.

De vissza ide, a forradalmi indulatokhoz, Testvéreim! Mert itt már többről van szó, ezért is bátorkodok testvérezni. Gyík vagyok. Négy éve nem ittam, és büszke vagyok rá. Ez kell, vagy a másik? Boda vagyok, két perce nem írtam semmit.

Itt a 12 pontom. De legyen csak 8, vagy hogy ne raboljam időtöket: legyen 3!

1. Legyen szabad megállni, megszemlélni a jót!
2. Tudjátok mit? Legyen egy! Frappáns, ötletes! És én írtam! Én!

Tartsatok velem és eltöröljük a föld színéről a grafomániát, hogy tisztább, szebb legyen a holnap! Hú, basszus. Holnap hétfő, mi? Nem baj! Nem dolgozok többé! Itt leszek veletek és éltetem a recepteket! Van az a donate gomb, majd átírjuk nekem. És abból fenntartom az oldalt, közben receptezünk, meg beszélgetünk úgy, ahogy például én szoktam: magányosan, egyedül, tipródva, hogy a Boda mikor hajlandó válaszolni végre. Én kivárom, becsülettel, mert az fontos. Legalább nekem legyen fontos!

Testvéreim, barátaim, szeretteim! Bár tudom, hogy én is donatéből élek, de legyen ennyi a minimum, hogy eltakarítottuk azt, ami ellepi a monitoraitokat (ejj, de hülye szó, és?)! Én küzdök egy szebb, jobb, békésebb, jövőért!

Éljen Gyík! Éljen a graforradalom! Éljen a… mindegy is. Szeressetek! Lávmitendör!

P. S. I (nem) love you: Látod, Picimotoros? Gúnyban az igazság, s ha az ellened fordul, mindjárt megizzad a szemgolyód, vagy mi. Ha-haa-ha-haaaa-ha…

Ez volt az eredeti "hackelt" fej - made by Suszter, mint az összes többi illusztrációt

Ez volt az eredeti "hackelt" fej - made by Suszter, mint az összes többi illusztrációt

Értékeld:
1 lövet2 lövet3 lövet4 lövet5 lövet6 lövet7 lövet (19 lövet, átlagosan: 5.58 a hétlövetből)
Loading ... Loading ...

 

45 komment

 1. Suszter és a Gyík szerint:

  És én vagyok az első hozzászóló, mert azt is megengedhetem magamnak! És ha a Boda jön, akkor ő is megengedhetetlenül nem lesz itt elviselve! Ugye? De! Küzdjetek velem! Mellettem! Velem! Jah, azt már írtam, de ti értitek! Nem? (tessék utánam mondani kórusban: UGYE? DE!) Nem?

  Jó lesz az. Kicsit még valaki mintha ügyét mondana, de jó lesz az! Nem? (tessék gyakorolni)

  Basszus! Most is valaki ügyét mondott! Figyelj már oda! A forradalom az, amit sokan, egyszerre, ütemesen hajtunk végre! Nem össze-vissza! Nem?

  Áááá, így nem tudom befejezni a mondókámat. Nem?

  És nézd meg! Ott, Te. Igen! Te! Ne ügyézzé’, mer’ fertőtlenítem az oldalt! Megmerem tenni! Nem?

  Basszus. Te cseszekedsz velem! Abba is hagyom… nem? Nem bazmeg.. nem? nem bazmeg…

  Nah jó, hagyjuk. De mire visszatérek, mert visszatérek, addigra mindenki begyakorolja!

  • Független Gyíkok Szövetsége szerint:

   Pszt… pssszt… bazeg figyeljetek már egy kicsit… itt vagyok… nem arra, nem, itt, jobbra lent, a donate gomb alatt… kell a segítségetek… valahogy vissza kell foglalnom az oldalt, különben… nézzétek meg… egész életetekben gyíkrecepteket akartok böngészni? Elvette a motoromat is ez a nyomorult… mondhatom, a szó szoros értelmében hidegvérrel dolgozott… jaj… itt van… most rohanok…majd jövök és dumálun…

 2. Czakó Károly szerint:

  Persze, jók a gyíkreceptek is! A mait ki is próbálom, mert tényleg egyszerű, de azért a “Visszafoglaljuk Bodát! Fel Bodára!” csapat mellé állok zászlóaljammal!

  • Czakó Károly szerint:

   Mondjuk így jobban átnézve a receptet, nem értem miért van kaméleon kép a gyíkrecepten.
   Tartok tőle, hogy a Független Kaméleonok Szövetsége mozgatja háttérből a szálakat!
   Na velük nem fogok kikezdeni, azért ők nem gyíkok!
   Nagyon durva, kiszálltam!!!

 3. Suszter és a Gyík szerint:

  A tüntetőkre mostanság nehéz idők járnak, láttam a tévében, úgyhogy! Nem árulok én zsákbamacskát: ez demokrácia, de nekem is vannak kötelezettségeim, elvárásokat támaszt velem szemben a rendszer, és… Nehogy már magyarázkodjak! Nem?

  És nézd meg! Itt bujkál a szellem a szerverben. Nem átall megszólítani Nemzetem Virágjait.

  Kedves Czakó úr!

  Lehet itt fenyegetőzni, meg csapatozni, meg ilyenek. Ez a demokrácia lényege, hiszen leverek minden felkelést.

  Te meg ne bujkálj, Bandi, mert úgy is demokrácia van a te fejed fölött is….

  • Független Gyíkok Szövetsége szerint:

   Az óráid meg vannak számlálva! Nem fogok tárgyalgatni, ne is reménykedj! Vagy visszaadod az oldalt szépszerével, vagy ne is álmodj róla, hogy elfogadom azt a százezret, amit a múltkor kértem!!!!

 4. Rowena szerint:

  Kedves miszter Suszter és kedves Gyíkságok!
  Értem én, hogy állítsuk meg a grafomániát, de:
  1. én még csak a kávém feléig jutottam, és… máris végigolvastam a cikket! És már ebből is látszik, hogy ez bizony nincs ezer szó, és így a szöveg terjedelme nem illeszkedik a kávém hosszához, és ez felborítja az egész ébredési rendszerességemet, és… sajnos a kávémat nem tudom megrövidíteni… na most mi lesz?
  2. nem szeretem nyersen a gyíkot, komolyan, ráadásul védett is – na most megint mi lesz? Hát jelentsenek fel engem természetkárosításért?… GYÍKOS? GYÍKOS LEGYEK?…
  3. Ha megállítjuk a grafomániát, akkor lehet, hogy újra kell értelmeznem a leszokás szót – mert mit nekem dohányzás?… Na de az írás meg az olvasás…
  4. Nekem nincs motorom, nincs csajom, szóval – akkor is kell félnem Tőletek??? (Csak a miheztartás végett érdekelne.) (Hátha mégis átgondolom…) (Mert végül is a gyíkok jó fejek…) (Például a komodói varánusz, de azt nem bírnám megenni egyben…)
  5. A 12 ponttal egyetértek! Legalábbis az elsővel mindenképpen… és azzal is, hogy 12 pontnak hívják! :)
  Üdv, én

  • Suszter és a Gyík szerint:

   Kedves Hívem, ha szabad így hívni és miért ne, hiszen demokrácia van.

   1. Demokrácia van
   2. Demokrácia volt, van meg a harmadik
   3. Még mindig az van
   4. Tessék nyugodtan meginni a kávét, közben ötletelni a recepteken, mert az kell. Kell! Mert demokrácia van hiszen!
   5. (mennyi pont volt előttem?) Mindegy is, a lényeg: demok izé van, nah!

   Tessék elfogadni, hogy az van. Tudo, nehéz a Bandi nélkül, de a kóborkutyák is tök jól elvannak nélküle, nézzünk csak ki az utcára.

   • Független Gyíkok Szövetsége szerint:

    Majd rádöbbensz, kis csegevarám… a vakondjaimmal foglak széttépetni, teeeeeeee… patakyattila…

   • Rowena szerint:

    Oké… gyíkrecept ötlet: gyík keresztben lenyelve, egyben, félbehajtva, rázva, nem keverve, koktélcseresznyével és makadámdióval… Hm, ez megfelelhetne vasárnapi ebédnek, ha ma vasárnap lenne – de mivel demokrácia van, vagy mi, ezért ma eltörlöm a vasárnapot, és a mai nap legyen a Heti Demokráciás Forradalom Napja, amikor kötelező programként mindenki csapatos gyíkvadászatra indul… A kóbor kutyákat meg jó lenne, ha hazavinnék, mert elszabadultak a kóbor gyíkok, és kő kövön nem marad, ha megdobáljuk őket makadámdióhéjjal… Forr-a-dalom… Sálálálálá… Vigyázz, tudok ám a titkos segítőkről is! Meg a jelszóról…

    • Suszter és a Gyík szerint:

     Természetesen megijedtem, ahogy kell. Jelszavak, meg ilyenek. Ühüm…

     Szabad Gyíkot Mindenkinek!

     Nem kellenek a rendszer ellen mutatott indulatok! Ez az én demokráciám lényege, éltető eleme pedig a Bodavér! Ne bízzon senki a jóindulatomba!

     Még eleinte szépen is mondtam, mert emlékszem, meg igen, és most már nem mondom szépen, mert tele a demokrácia pohara a szennyel! Le a Bodával és kész! Nekem is vannak érveim, csak elvitte az asszony, amikor bevásárolni ment. De vannak! Majd hozom. Türelem!

 5. Független Gyíkok Szövetsége szerint:

  Háháhá…látod, már az ál-nicknevemben is titeket gúnyollak… :-) eddig tartott feltörni az összes kódotokat…

 6. Bábuská szerint:

  Hát senkinek nincs itten doktorija??? Mi történt éccaka? És én hol voltam?
  Még jó,hogy felébrettem most hajnalokhajnalán!
  Te kis sunnyogó Gyíííík! Tuttam én, éreztem, hogy a háttérben mindenfélén és fondorlatoskocc!
  Eddig nem hozzászóltam, mert nem engedte a neveltetésem, de mivelhogyhátnahát egy napja keménykedsz az én Drágámmal, kénytelen vagyok a az ellenállás élére állni, szélben lobogó hajjal vezetni a izét!
  Lányok! Asszonyok! Cuncimókusok! Meg mindenki! Tök édi a Gyík, de senki ne higgyen neki! Most vettem el az óvodás ballagási értesítőjét! Bőgött, mint egy nyuszi!
  Hopp, most dolgom van,sürgős, majd folytatom! (Amint fizut kapok,nyomok egyet!)

 7. Bábuská szerint:

  Egyébiránt nem ártana átállítani az órát a főgépen, mert kicsit késik:):):):)Muhahaha

 8. OregHal szerint:

  Nem fordulhat elő, hogy grafofréniás skizomániások közé keveredtem, vagy mi, de tényleg esetleg alkalmasint?
  ( GY.I.K. azaz gyengébb idegzetűek kedvéért: itt mindenki megőrült?)

  Akkor jó, helyben vagyunk.

  (Napersze a donate gombot azt most mégsem, mert ha Boda Mester helyett Susztert , a Gyíkot , esetleg Ésa -t támogatnám, akkor mellé vagyok nyúlva szándékilag.)

  Dile ma. Holnapra úgyis 10 tázódik.

 9. Paduc szerint:

  Csak lassan olvasom mondatokat, mert megrágom -mint a sült áfonyás gyíkot-. Ropogtatom a betűket -különösen a b,o,d,a-kat szeretem-, és gondolkodom. Ha a gyík farkát letörjük, akkor arra visszanő-e a gyík? Mert ugye ha letörjük, akkor még mindig marad 2/3. És ugye az a legrosszabb. Mármint az országnak, pontosabban Gyíkországnak. Közben megint szembe jutott egy kérdés. Mint mond a kisebbségi gyík? Gyik má no!
  Szóval ha a Gyíkok megtámadják Boda országot, akkor mi ott leszünk a vártán. De most még én is síroma doktori diszertácijómat. És nem mondok le. Semmiről, amit eddig elértem. nem fogok senkit megyíkolni, nem fogok senkin áttaposni. Éljenek a gyíkok és nem gyíkok, a sötét kék és világos kék gyíkok békében. legyen munkájuk, egyen elég légy, lepke. Pillangóból már sok van most is. Mondják is: k*rva politikusok. A tömegbe lövet helyett én inkább a hétlövetet szeretem.
  Szóval az, hogy a mester néha átengedi a terepet a tanulóknak, nem jelenti azt,hogy le is mond róla. Ne mongyon le!
  1/2ve írtam a sorokat.

  • Független Gyíkok Szövetsége szerint:

   Ez a beszéd, Paduc… Ne aggódj… véget ér még ez a pünkösdi kis demo-demokrácia… dolgozunk a háttérben, a titkos bázison…

  • Suszter és a Gyík szerint:

   Kedves Paduc!

   Én látom az akaratot benned, soraidban ott bújik a tenni vágyása. Értem én. Az én országomban Én vagyok a király, a köztársasági elnök, sőt még a házelnök is, csak még a bajusz hiányzik. De!

   A kisebbség is én vagyok, s ha tetszik, akkor nem félek magam ellen használni. Érte én, hogy arra akarsz rávenni, hogy egy forradalmat indítsak a forradalomban, amely a belső forradalmamat leverném magamnak, hogy a Boda visszanyerje szabadságát, de nem! Nem adom olyan könnyen ezt a terepet!

   És köszönöm!

 10. Czakó Károly szerint:

  Virágvasárnap ide-oda, Bodát vissza!
  Gyík balra el-Boda jobbról be!

  • Suszter és a Gyík szerint:

   Vicces. Én meg azt hittem, amit tudok: nem kell a Boda! Hangosan írom, hogy mindenki láthassa: nem kell a Boda! Meg amúgy is megbújt valahol a nyámnyila. Biztos pókot fúj.

   • OregHal szerint:

    R
    á
    j
    ö
    t
    t
    e
    m

    a GYÍK igazándiból egy jappán terrorista, a 12 pontja haiku-ként olvasandó.
    Úgy stimmel.
    Csak nehogy jöjjön a szar_in gázzal…
    Így is benne vagyunk.
    Gáz…

 11. Medve Ilona szerint:

  Részemről az írást a Bodára hagynám, mert neki megy.. A többieknek javaslom a “Donate” gomb használatát.Van egy ötletem: ( bár tudom,hogy ellenérzéseket vált ki)előbb nyomni a gombot,majd aztán megkapni a hozzáférést, mondjuk 30 napra.Így a gyíkok is megússzák.

  • Független Gyíkok Szövetsége szerint:

   Hm… hát sajnos em árulhatunk zsákbaBodát – sőt,amíg vissza nem szerezzük a terepet, semmit nem tudunk árulni… megyek is, ásom tovább a titkos alagutat a gyíkfő… juj… most majdnem felfedtem a szándékokat és a “Tervet”!!!! Közelg az óra, gyík, te rügy! Te selyma! Te bohócid krakéler! Megfizecc! Két órán át fogod nyomni a donatét…

  • Suszter és a Gyík szerint:

   Nana, nana! Itt remeg az írás a kezembe, kérem szépen! Álljuk meg egy pillanatra! Én hallok hangokat innen-onnan. egyrészről az orvos adott rá gyógyszert, másrészről meg le a Bodával. Én tartom magam, ha tetszik, ha annál is jobban! Még hogy nem tudok írni? Hát mik ezek? Füstjelek, kérem? Nem! Ugye? De!

 12. Paduc szerint:

  Nem védem Bodát, de nekem ő az első, és csak a másogyík.

  • Suszter és a Gyík szerint:

   Nekem aztán mindegy. Ez a demokrácia lényege. Bár, inkább lennék első, ha lehet. (1000€ azonnal a számládra?)

   Ugye, kérem? Ez a lényege a mi hazánknak, Gyíkföldön.

 13. Paduc szerint:

  Csak tudnám ki az Donáte? (akit nyomni kéne)

  • Független Gyíkok Szövetsége szerint:

   Részlet a Wikibodiából: Sergio Donate, olasz filmszínész és operaénekes (sz. Spaghetti Bolognese, 1936. elhunyt 1996. Frutti della Mare). Legnagyobb alakítását a Tragico Accidente a la Vezuvio című kalandfilmben (1996) nyújtotta: ebben, a zárójelenetben manilakötélen leeresztették a Vezúvba. Alakításának átéltségét kiemelte a Corriere della Sera kritikusa is. Családját azóta igen sokan támogatják – a takarékos olaszok elsősorban gombokkal segítenek…

 14. ili szerint:

  Nekem ez már sok(k)! Inkább csöndben nyomogatom a gombot.

 15. Paduc szerint:

  Jut eszembe, én meg úgy láttam a képen, hogy gyík szájában egy fél görög dinnye van.

  • Suszter és a Gyík szerint:

   Azért ilyen könnyelműen nem mondanám meg, hogy mi van a Gyík szájában, de tény, hogy piros. Van ez így, hogy az ember a forradalom hevében el-elfelejt dolgokat. A meglátás jó, a Görögökre meg nem szeretnék asszociálni, hiszen ők buktak, a mi társadalmunk meg nem egy ilyen gyerekcipő-társadalom, mint a Görög…

   Éljen a Nemzet! A haladás! Mega én!

 16. Bábuská szerint:

  A gyík (direkt kisbetűvel, alázásképpen) órái meg vannak számlálval! Kiderítettem, hogy az EZtékok leszármazottya (ők halasztoták ki az aztékokat), ezért ilyen kekec, de csak a szája nagy, a farkát már letörtem. És végső csapásként már elküldtem érte miszisz Larakroft kisasszonyt, éppen most szuszakolja vissza a fényizébe. Legközelebb talán ötezer év múlva bukkan elő, ezt garantálom, bármilyen előfordulása csak ócska hamisítvány!!!
  Egyébiránt jut eszembe: kezdek kicsit féltékeny lenni – de ki az a Kata???????

 17. Suszter és a Gyík szerint:

  Ááááá, francba a hülye forradalommal. Unalmas is, meg olyan itt ülni egyedül és hallgatni a forradalmi indulókat. Ááááá, nem is tudom már, hogy mit akartam pontosan. Csak megállítani, blokkolni, megrekeszteni egy kicsit ezt a.. ezt a… Áááá, már ehhez sincs kedvem.

  Alig találtam támogatót, és amúgy is csak egy ember küldött nekem donatét, az is e-mailben, és rossz a nyomtatóm, pedig egy 6 dollárost küldött.

  Ááááá, nem akarok harcolni sem már. És a Bandi is él még, csak csöndesen, de él. Én meg már fáradt is vagyok. Hülye zászlókkal van tele a szerkesztőségem, ahonnan az eseményeket irányítottam. Hülye zászlók. Hülye forradalom.

  Egy évet várok még, vagy kevesebbet, vagy picit még kevesebbet, aztán támadok. Támadgatok.

  Áááááá, volt, aki leszólt, volt, aki biztatott, hogy messzebb menjek innen. Volt, aki csak nézett: mi ez?

  De azért volt egy jó napom, egy kellemes előző éjszakám, amit valakivel könnyesen röhögtem át. Volt egy kellemes izzadtság szaga az egésznek, ami abból adódott, hogy izgultam, mondhatom izgultunk, hogy hátha valaki komolyan vesz bármit is. Nem, vagy csak nagyon kevesen vették a szívükre, hogy egyetlen napig nélkülözni kellett a Bandit. De itt volt ő, nevetett eleget, higgyétek el.

  Köszönöm a terepet, s a játszótér kulcsát! Majd berakom a lábtörlőd alá.

  Üdv Mindenkinek!

  Suszter és a Gyík

 18. Független Gyíkok Szövetsége szerint:

  Én köszönöm szépen. Tényleg jó móka volt, a szombat éjszaka meg nehezen feledhetős – irgalmatlan sokat röhögtem, azon is, amit csináltunk, meg azon is, ami közben feljött – ja, merthogy a valaki, akiről Suszter beszél, én voltam persze. Ilyen forradalmi idők és tettek kovácsolják össze a forr a dal már, oka t. Tök jó, hogy máris van valaki, akire nyugalmasan rá lehet bízni a kamrakulcsot – és olvassátok csak nyugodtan, figyelmesen még egyszer el, ami ide íródott by Suszter, séróból, visszakézből, jó kedvvel: és nézzétek meg még egyszer azokat a kis skicceket,amik szintén tegnap éjjel percek, órák alatt születtek meg… Szép alaposan megköszönöm az egészet mindenkinek, olyan volt, mint egy szülinap… :-) Köszi, Zoli – ez szép munka volt, és lesz legközelebb, az is biztos… (Ja: de azért az nem változott, hogy gibonmalyom is vagy!!!)

  • Suszter és a Gyík szerint:

   Úri neveltetésemből fakadóan nem írom, hogy a ******* ***** ******** és azt tedd a ****** ******* ************* ***** *****!

   Én is téged, Malyom!

 19. Független Gyíkok Szövetsége szerint:

  Az ilyesmiről nem juthat más eszembe, csak Karinthy… Így írtok ti, naná, benne Zola Emil, és Az olaj című regény, XXXIII. fejezet vége: ” – A vén X…n!!… – ordított részegen, dühödten Caboche. – Hogy kr…nának a z…jébe!! Azzal elment.” :-)

 20. Bábuská szerint:

  Én is köszönöm, hogy itt viháncolhattam a forradalmárokkal, a taposómalomból ritkán lehet ilyen jó helyre betévedni!
  Remélem, nem ijedtél meg rajongásomtól, ez csak a nagyoknak jár!:)

Szólj hozzá!

Töltse ki az adatokat alábbi mezőkben, és küldje el üzenetét.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


7 − hét =

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Minden jog fenntartva! © Boda András Creative Commons Licenc
A bloghelyet a Dunaújváros Online Kft. üzemelteti.
honlapkészítés: DDSWEB
Követés

Kapjon e-mail értesítést minden új bejegyzésről ami a blogra érkezik.

Csatlakozzon a többi követőhöz