Hétlövet

A Dunaújvárosi Hírlapban tizenegy évig futott rovat folytatódik…


19 február
6komment

Itt a tavasz (?) – meg egy húdeérdekesvalami

Hóemberek keserves haláltusája

Még mielőtt egy szót is szólnék, illő tisztelettel köszöntöm kedves egyiptomi és haiti olvasóimat – tudom, hogy azt ígértem, nem bombázok senkit statisztikai ömlengésekkel, de remélem, azt elnézi nyájas táborom, ha két újabb világfertály meghódításának hírét nem vagyok képes magamban tartani. A kíváncsiság már konkrétan át is fúrta az oldalamat – nyilván soha nem fogom megtudni, kik követik szerény ténykedésemet e két térségben: vannak más furcsaságok is, de nem terhelnélek benneteket túl. Inkább jöjjön most egy kis brékingnyúz: vagyis mit szóltok a tegnapi naphoz, pajtások? Csak úgy sisteregtek a pluszok, hét ágra ragyogott a nap, velem fütyörésztek a rigók, az autóm kifejezetten átmelegedett a napon, egy úriember egyetlen darab jégkrémmel állt előttem a sorban a boltban, és a közeli kis téren rögzíteni voltam kénytelen három hóember megrázó haldoklását, a hóba hullott répák és gesztenyék rémképe még sokáig kísérteni fog – lásd művészi erejű képemet jobb fent. Vagyis, ahogy Nyulasi barátom szokta volt eldalolni az évszak dicséretét két örökbecsű sorban: Itt a tavasz lehelete / Hehe hehe hehe hehe. Hajtás után egy kedves emléket, egy finoman cizellált, mégis egyszerű gondolatiságot hordozó, kiskorúak kezébe nem igazán való húdeérdekesvalamit találtok. Én pedig hamarosan megindulok Miskolcra, a hokidöntő ma esti, harmadik felvonására, továbbá a holnapi negyedikre is – az eredmények függvényében akár már kedden beszámolhatok mindenről… Hú, de izgalmas lesz! 18 év felettiek, most lapozzatok!

A képen látható, élénk rózsaszín testű, úgy lehet egyben, a tűző napon a kelleténél többet töltött fiatalember aligha igényel hosszas bemutatást. Haja kissé rendezetlen, és szőrzetileg sem látszik követni a modern trendeket, amennyiben horpatag mellén meglehetős bekecset visel, továbbá alsóbb intim testtájait is jelentékeny suba védi az időjárás viszontagságaitól. Boglyafrizurájától ti talán nem láthatjátok, én viszont közelről igen, hogy két szemét lehunyja, mosolya éteri, s látni engedi egészséges, fehér felső fogsorát. Hogy pedig mitől is ült ki arcára ez az átszellemült kifejezés, annak legfőbb magyarázata az a leginkább tengeri süllőre emlékeztető pirosas hal, melynek bevonásával ez az élelmes, egyben élveteg fiatalember – megvalósítva a lapunk által természetesen mélységesen elítélt bestiális állatkínzás fogalmát – bizonyos altesti örömökben részesíti magát. Ha bárkinek kétségei merülnének fel e tárgyban, elárulom, hogy a süllő mozdítható, ily módon a kissé csámpás beállású pucér fiatalember testének legrejtettebb titkai is igény szerint megfigyelhetők.

Hirdetés

Ámde van itt egy másik nézet is, ha még bírjátok – nevezetesen a hátulsó. Ha a kedves kis babát megfordítjuk, jól látható, nem éri be annyival, hogy szerencsétlen, dülledt szemű, kopoltyús áldozata orálisan kényezteti: közelről sajnos egészen jól kivehető, hogy bal kezének hüvelykujjával az ánuszrózsáját is bensőségesebben kezeli, mint az az átlagos férfihétköznapok során indokolt. Természetesen a bal kéz is mozgatható – a készítők szó szerint kínosan ügyeltek a részletekre.

De nagyon kíváncsi lennék egy ilyen bájos kis szuvenír megszületésének részleteire… Amikor az ötletgazda először feláll a Disgusting Plastic Ltd., China műanyagipari vállalat vezetőségi ülésén, megköszörüli a torkát, iszik egy korty vizet, és belekezd: “Tisztelt igazgató úr, kedves részvényeseink – kérem, engedjék meg, hogy ismertessem legújabb bábtervemet, mely reményeim szerint meghozhatja a rég várt üzleti sikert, s a nemzetközi áttörést vállalatunknak. Tegnap este végre elkészítettem a részletes tervrajzokat, melyekből immár önök is láthatják, miről lenne szó: ezt a kis rózsaszín babát gyártanánk le, első körben ötszázezer példányban, hogy szondázzuk vele a piac és a vásárlók hajlandóságát. A figurát, előre is bocsánatot kérek, ha nyers leszek, de egymás között ugye nincs helye kertelésnek, egy piros süllő szopja, miközben ő a bal hüvelykujjával egyidejűleg seggbedugja magát. Mind a hal, mind a bal kéz mozgatható, ily módon biztosítjuk az interakció lehetőségét kreatív vásárlóink számára. Az ötletre természetesen már megszereztük a szabadalmi védettséget – szerény véleményem szerint cégünk legnagyobb sikerét érhetjük el ezzel a gyors népszerűséget eredményező termékkel. Mivel a kopó alkatrészek száma csekély, javaslom, adjunk rá életre szóló garanciát – ez ugyanis tovább fokozhatja kelendőségét. Köszönöm figyelmüket.” Taps, üdvrivalgás – a vezérigazgató mosolyogva bólint koccintás közben, a beméretezett tervrajzokkal a főmérnök megindul a mintakészítő üzem felé.

Ha pedig netán azt hinnétek, nincs ember, aki ilyesmiért pénzt ad, ti mit sem tudtok a barátaim lelkivilágának rejtett bugyrairól. Zancsman és Kiss Tibi (t), pár hasonszőrű cimboránk társaságában néhány éve nyújtotta át nekem ezt a léleknemesítő ajándékot egy felejthetetlen adriai vitorlástúra záróaktusaként – melynek utolsó estéjén egyébként a pulai városi kikötőben egy különösen vékony paraszthajszál választott el minket attól, hogy bérelt vitorlásunkat egy balul sikerült beltéri karajsütés keretében konkrétan felgyújtsuk, s ezzel egyszersmind jó alapot teremtsünk a kikötőben mellettünk álló mintegy húsz másik hajó percek alatti porrá-hamuvá válásához is – szerintem megúsztuk volna húsz év börtönnel, meg fejenként úgy félmillió euróval az egészet. Nem így lett, minden hajó túlélte, és mi is  - de ez már egy új mese lesz egyszer, ha mindenki egyetért.

Kellemes vasárnapi bogarászást kívánok mindenkinek – a kísérletező kedvűeknek biztonsági okokból még annyit üzennék, hogy tudomásom szerint a süllő nagyon fogas hal. A félreértések elkerülése érdekében: nem tapasztalatból mondom…

Értékeld:
1 lövet2 lövet3 lövet4 lövet5 lövet6 lövet7 lövet (30 lövet, átlagosan: 5.90 a hétlövetből)
Loading ... Loading ...

 

6 komment

  1. Dina szerint:

    Khm…nem belevau, lehet, hogy csak a képek lehetnek tükrözve, vagy az én kezeim állnak fordítva, de mintha a bal kezének hüvelykujja mozdulna altájékon a zabszemszorongatóba, nem a jobb…de az is lehet, hogy a termékbemutatót követően döntöttek úgy a Gusztustalan Műanyag-nál, hogy csavarintanak egyet az ötleten. :)

  2. Áron szerint:

    “Ez azért jó, mert jó” Ilyen cikkel még úgy sem ébredtem. Ez így kerek, bár egy kicsit beteg ez a figura, meg talán az ötletgazdája is..? :) Azért úgy mellékesen a fejembe jutott: mi lenne, ha egy ilyet bevinnék a munkahelyemre… Szerintem a népek között osztatlan sikert aratna.. Van néhány (hozzám hasonlóan) “lelkileg sérült,retardált figura” akik jót röhögnének rajta,és teljes átéléssel próbálnák ki, a mozgó alkatrészek működését,harsány röhögés közepette… Apropó! Hol lehet ilyet venni???? :):)

Szólj hozzá!

Töltse ki az adatokat alábbi mezőkben, és küldje el üzenetét.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


+ 8 = tizenhárom

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Minden jog fenntartva! © Boda András Creative Commons Licenc
A bloghelyet a Dunaújváros Online Kft. üzemelteti.
honlapkészítés: DDSWEB
Követés

Kapjon e-mail értesítést minden új bejegyzésről ami a blogra érkezik.

Csatlakozzon a többi követőhöz